Jornades Modernistes

L'Àrea de Patrimoni, Turisme i Promoció Econòmica organitzen les Jornades Modernistes de la Garriga. Una cita que pretén reflexionar, a través de diferents actes lúdics i culturals, sobre el moviment modernista i el que ha significat el seu patrimoni per a la Garriga i el país.

Les Jornades Modernistes indaguen en la figura d'arquitectes que van deixar petja a la Garriga i, alhora, incideixen en alguns personatges clau en la història del moviment.

La música sempre hi té un paper destacat, amb concerts de música de l'època en espais emblemàtics del patrimoni garriguenc. Música, història i patrimoni, doncs, van de bracet en el decurs de les jornades. Durant el cap de setmana també es fan visites guiades, conferències i lectures dramatitzades, entre altres activitats divulgatives.

Tot plegat -la diversitat d'actes, espais i horaris-, amb la voluntat de fer arribar el Modernisme i la seva relació determinant amb la Garriga a tota mena de públic, de manera que tant el públic especialitzat com les famílies o aquelles persones amb inquietuds culturals o ganes de passar una bona estona, trobin una proposta que els satisfaci.

Del 2012 al 2015 les Jornades es van fer al juliol i a partir del 2016, a l'octubre.

Jornades Modernistes 2021

La 10a edició de les Jornades Modernistes torna a adaptar-se a la situació de pandèmia, amb mesures com la reserva d'entrades o el registre al moment.

Visites guiades, música, tallers, xerrades i activitats familiars conformen el gruix del programa de les Jornades Modernistes d'enguany, que se celebren del 8 al 10 d'octubre.

El díptic de les activitats el podeu trobar als equipament municipals

Imatges

Vídeos

VOTV - Tot a punt per unes noves Jornades Modernistes de la Garriga.

VOTV - La forja, protagonista a les Jornades Modernistes de la Garriga.

VOTV - Música i visites guiades a les Jornades Modernistes de la Garriga

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29-09-2021 10:45