La festa de Corpus homenatjarà les víctimes de la Covid-19

Última revisió 12-06-2020 09:29
12/06/2020

L'Associciació Corpus la Garriga i l'Ajuntmament van explicar ahir al migdia, en roda de premsa, totes les novetats sobre la diada d'aquest diumenge.

La diada de Corpus no es podrà viure de la manera habitual però, sota el missatge #UnCorpusDiferentLG, comptarà amb diverses activitats alternatives i de caire simbòlic. 

A la roda de premsa convocada ahir a la Sala de Plens de l'Ajuntament l'alcaldessa, Dolors Castellà, la regidora de Turisme, Txell Catalan, i el president de l'Associació Corpus la Garriga, Enric Marata, van presentar la programació. 

Els actes previstos per a la jornada de diumenge, marcada pel confinament, són els següents:

 

Des de l'organització es va explicar, també, que aquest any es volia retre un homenatge especial a les víctimes de la Covid-19 del poble, així com també a totes aquelles persones que durant la pandèmia han treballat per la ciutadania, oferint un servei essencial per a la societat.

També es va avançar que durant tota la jornada penjaria un crespó negre de l'altar floral que es confeccionarà a la plaça de l'Església, com a homenatge a les veïnes i veïns que han patit el coronavirus i a les seves famílies. 

Més sobre #UnCorpusDiferentLG

Més informació sobre les activitats preparades per a la festa de Corpus 2020, aquí:

Documents adjunts

Et pot interessar