Inscripcions del nivell C2 de català

Última revisió 31-01-2024 18:13
31/01/2024

Del 6 al 8 de febrer, s'obren les inscripcions al curs de català nivell C2.

El CPNL ofereix cursos generals de català de tots els nivells a majors de 18 anys o bé a persones de 16-17 anys que no hagin fet l’escolarització obligatòria en català.

Les inscripcions van ser al desembre per fer els cursos trimestrals de gener a març, així a l’abril s’obriran noves inscripcions per al següent trimestre. Està previst oferir cursos des del  nivell A1 fins al C1. El C2 és un curs al marge de la normalització lingüística, per això les inscripcions es fan seguint un altre calendari.

El nivell C2 és un curs superior adreçat a tothom qui vulgui aprendre a comunicar-se oralment i per escrit amb naturalitat, fluïdesa i precisió, adequant el missatge a situacions complexes de l’àmbit públic, acadèmic i professional.

Tenint en compte la gran demanda que el Consorci per a la Normalització Lingüística va rebre al setembre del 2023 per obtenir el certificat de C2, està previst obrir cursos nous de C2 al febrer a fi de donar cabuda als estudiants que es van quedar sense plaça. El torn general per inscriure’s al C2 serà el 8 de febrer. El 6 i 7 de febrer només estarà oberta la plataforma d’inscripció per a aquelles persones que hagin acabat el C1 en els darrers mesos. Aquest nivell només ofereix la modalitat en línia i no té cap mena de descompte en fer la inscripció.

Per a totes aquelles persones que no puguin aconseguir plaça de C2, la Direcció General de Política Lingüística obrirà inscripcions per poder-se examinar per lliure, sense curs, a principis de febrer i programar l’examen a l’abril.