Una Festa Major esportiva

Última revisió 20-07-2023 11:32
24/07/2023

Les activitats esportives tenen un paper destacat en la Festa Major de la Garriga.

Les primeres tindran lloc divendres a la tarda: una sessió de bodypump i una de bodycombat, a les Piscines la Garriga. Cal fer les inscripcions al mateix centre, trucant el dia abans al 938 612 082.

Aquell mateix vespre, amb la col·laboració del Club Ciclista la Garriga: la pujada a Sant Cristòfol, una cronoescalada nocturna en bicicleta per a tots els públics, que sortirà del carrer de la Doma. Amb la inscripció (a www.dsport.cat), de 5 €, s'inclou entrepà i beguda.

Dissabte al matí, qui tingui més ganes de bicicleta, pot apuntar-se a la pedalada de Pedalem la Garriga, que anirà de la plaça Silenci a Can Noguera. Allà, es podrà acabar la ruta amb una remullada en els inflables refrescants!

A la tarda, segueixen les activitats ciclistes amb un circuit per a infants de 4 a 12 anys per posar a prova les habilitats pedalant, al Passeig.

I al vespre, se celebra la XLI Cursa Popular de la Garriga,de la mà del Club d'Atletisme les Tortugues, amb sortida i arribada a l'Avinguda Mil·lenari de Catalunya (darrere l'escola Giroi) i un recorregut de 4 km. Inscripcions prèvies (2,5 €) a www.championchip.cat fins dijous 27 de juliol.

La darrera activitat esportiva serà un altre clàssic: la XXXI escalada al campanar, que tindrà lloc diumenge a la tarda.

Et pot interessar