Meses electorals i llistes per a les eleccions del 28 de maig

Última revisió 05-05-2023 16:03
05/05/2023

La Garriga compta amb 12.633 electors i electores, 5 col·legis electorals i un total de 18 meses. Concorren a les eleccions municipals 6 formacions.

Can Luna tindrà 3 meses; l'Escola Els Pinetons, 6 meses; l'Escola Giroi, 4 meses; l'EME, 2 meses i l'Escola Municipal de Música 3 meses.

Cada mesa estarà formada per un president o presidenta, primer o primera vocal, segon o segona vocal i dues persones suplents per cada càrrec. És a dir, 9 persones per mesa, fent un total de 162 persones al municipi.

A diferencia de fa quatre anys, les persones que votàven al Casal de Joves enguany votaran a Can Luna.

Vot per correu i al·legacions

El vot per correu es pot sol licitar fins el 18 de maig.

Les persones designades com a membres de mesa que vulguin presentar al·legacions, poden fer-ho a la Junta Electoral de Zona de Granollers (c. Josep Umbert, 124 -edifici dels jutjats de Granollers-), en horari de dilluns a divendres de 12 a 14 hores i de 16 a 18 hores, i dissabtes de 10 a 14 hores

Aquest any també es pot fer en línia, amb certificat digital, a través d'aquest enllaç.

Les al·legacions es poden presentar en un termini de 7 dies des del moment en què es rep la notificació.

Dimecres 17 de maig se celebrarà una reunió informativa per a les persones components de les meses. Serà a les 19,45 hores a Can Luna.

Llistes definitives

Ja s'han publicat les llistes definitives dels partits i formacions que concorren a les eleccions municipals del proper 28 de maig, que es poden consultar en el BOP del dia 2 de maig i també a través d'aquest enllaç.

A la Garriga, es presenten Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal (ERC - AM), Partit dels Socialistes de Catalunya -Candidatura de Progrés (PSC-CP), LA GARRIGA EN COMÚ PODEM - CONFLUÈNCIA (LGECP - C), JUNTS PER LA GARRIGA - COMPROMÍS MUNICIPAL (CM), Candidatura d’Unitat Popular la Garriga-Aternativa Municipalista (CUP-AMUNT) i 100% LA GARRIGA.

Et pot interessar