La cultura popular a la Festa Major

Última revisió 18-07-2023 13:12
19/07/2023

Enguany, la cultura popular pren un paper rellevant a la celebració, amb els seguicis d'inici i final de festa.

La Festa Major de la Garriga d'aquest 2023 recupera un acte tradicional que té la cultura popular: el seguici inaugural de la festa, dijous a la tarda.

L'associació l'Enramada, que incorpora les entitats de cultura popular de la Garriga, serà l'encarregada de protagonitzar-lo, amb la participació de les colles del Front Diabòlic, Nans, Gegants i Ball de cintes. Des de Can Raspall, recorreran els carrers del centre del poble anunciant l'arribada de la Festa Major. Després del pregó, hi haurà els balls de lluïment.

El seguici de cultura popular també acomiadarà la Festa Major amb una cercavila que sortirà de la plaça de l'Església, diumenge 30 de juliol a les 23.30 hores.

Més activitats de cultura popular

A banda dels seguicis, la cultura popular serà protagonista en altres activitats de Festa Major. Novament hi haurà els versots i el correfoc dijous al vespre i el correfoc infantil dissabte a la nit, ballades de sardanes divendres i dissabte a la tarda, les matinades de diumenge amb Grallarriga i la cercavila de Gegants diumenge al matí.

Et pot interessar