El web municipal revalida el segell Infoparticipa

Última revisió 30-06-2017 11:08
20/04/2017

L’Ajuntament de la Garriga ha revalidat el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local.

En un context de més exigència, el web municipal manté la puntuació obtinguda en la darrera edició amb la validació de 52 dels 52 indicadors avaluats i una puntuació del 100%. La Garriga és l'únic municipi del Vallès Oriental amb aquesta puntuació i forma part dels set ajuntaments catalans amb la màxima puntuació.

En aquesta ocasió, per atorgar el segell s'ha tingut en compte aspectes qualitatius com ara que la informació estigui organitzada de manera fàcilment accessible i comprensible i que es faciliti una consulta àgil i ràpida. Només validen els indicadors si la informació està totalment actualitzada, és vigent i té un fàcil accés, el que vol dir, que l’espai on apareix estigui ben nombrat i direccionat correctament.

L'alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, ha agraït públicament la feina desenvolupada pels treballadors municipals i la seva implicació en aquest projecte.

El segell l'atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona.