El Servei Local d'Ocupació programa nous cursos

Última revisió 18-03-2021 14:11
16/03/2021

El Servei Local d'Ocupació organitza tres cursos de formació professionalitzadora: en manipulació d'aliments, en conducció de carretons i per a persones operàries de neteja industrial.

El curs de formació en manipulació d'aliments es fa en línia, és gratuït, té una durada de tres hores i serveix per a obtenir un diploma. Se'n faran tres edicions, al març, al juny i a l'octubre. El primer curs tindrà lloc el dia 23 de març, de 9.30 a 12.30 h i ja es pot fer la inscripció, enviant un correu a clubdefeina@ajlagarriga.cat. Compta amb 25 places.

El curs de formació en conducció de carretons, s'adreça a persones de més de 18 anys, preferiblement amb carnet de cotxe o moto, i serveix per a obtenir el carnet de carretons. Té una durada d'una setmana (26 hores) i és semipresencial, de manera que combina la formació en línia (3 dies) i les pràctiques presencials (2 dies, de 8 a 17 h, a Montornès del Vallès). Les inscripcions es poden fer enviant un correu a clubdefeina@ajlagarriga.cat. Compta amb 14 places i hi haurà selecció de persones candidates.

Finalment, el curs de formació per a persones operàries de neteja industrial també comptarà amb dues edicions, una al maig i una a l'octubre, de 10 hores de durada. La realització del curs permet l'obtenció d'un diploma. L'edició del mes de maig tindrà lloc els dies 13 i 14 a Can Luna, al matí. Les inscripcions al curs, que disposa de 14 places, es podran fer a partir del mes d'abril, enviant un correu a clubdefeina@ajlagarriga.cat.

Sota el títol de "Carnets per l'ocupació 2021", aquestes tres formacions permeten l'obtenció de carnets o diplomes per accedir al món laboral.