">

El drama de les persones que intenten creuar fronteres, en un llibre

Última revisió 15-09-2017 12:58
13/09/2017

La presentació del llibre de Miguel Pajares 'Aguas de Venganzas', el proper 15 de setembre, marcarà l'inici d'un nou Cicle de la Garriga pel Foment de la Pau, que enguany vol destacar el patiment de les dones a causa dels conflictes armats i la seva participació en la construcció de la pau.

 

Miguel Pajares, president de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat explica en el seu llibre  el drama diari de les persones que intenten creuar la frontera sud, territori criminal, límit de l’estat de dret, en què l’inspector Samuel Montada se submergeix en aigües pantanoses. En aquest context de crims, corrupció i explotació, les dones pateixen situacions específiques, molt dures, pel fet de ser dones.

L'activitat, organitzada per CCOO-Fundació Pau i Solidaritat, es farà a partir de les 20 h a la Biblioteca Núria Albó

El cicle LA GARRIGA PEL FOMENT DE LA PAU: DONA, que s'organitza des de l'Ajuntament amb la col·laboració de diferents entitats, programa diferents activitats al voltant de la commemoració del bombardeig que va patir la Garriga (gener del 39) i al voltant del Dia Internacional de la Pau (fixat per les Nacions Unides en el 21 de setembre).

Durant aquest setembre, concretament el dia 22, es farà la segona de les activitats del cicle: la projecció gratuïta del film Las Inocentes d'Anne Fontaine.

 

Et pot interessar