El Club de Feina recupera la presencialitat

Última revisió 16-09-2022 10:41
16/09/2022

El Club de Feina del Servei Local d'Ocupació es reobre presencialment a partir del proper dilluns, després de dos anys i mig funcionant només en línia, i s'instal·la a Can Raspall.

Les persones inscrites al SLO poden formar part del Club, un espai que els facilita l'accés a les ofertes de feina del mateix Servei Local d'Ocupació a la plataforma telemàtica Xaloc.

Després de mantenir-se només com a servei en línia per la pandèmia i pel trasllat de l'àrea de Promoció Econòmica, el Club de Feina torna a oferir un espai amb ordinadors i amb el suport de personal tècnic per fer atenció personalitzada, seguiments, gestió i vinculació a ofertes de feina, treballar els itineraris de recerca, revisar dades i per atendre consultes en general.

El Club funcionarà els dilluns i els divendres, de 10 a 12 hores, a la sala de formació de Can Raspall. Les persones interessades a fer ús del servei poden presentar-se directament a Can Raspall sense demanar cita prèvia, dins l'horari establert.

Tot i la reobertura del Club presencial, es mantindrà el Club de Feina virtual, a través del qual les persones inscrites reben ofertes de feina cada dilluns.