Divendres de Festa Major

Última revisió 27-07-2023 12:53
28/07/2023

Activitats familiars, música i esport, grans protagonistes de la programació d'aquest divendres.

Tot començarà a partir de les 17.30 hores, amb dues activitats esportives a les Piscines la Garriga: una sessió de bodypump i una de bodycombat.

A partir de les 18 hores, podreu gaudir d'activitats familiars al Passeig: hi trobareu un espai d'experimentació per a primera infància, tallers de capgrossos, de manualitats, de danses del món i de maquillatge, una instal·lació d'instruments artesanals i jocs tradicionals.

El Passeig dels Til·lers acollirà una ballada de sardanes, amb l'Orquestra Montgrins, que també serà la protagonista del concert i el posterior ball, que tindrà lloc després del sopar de Festa Major.

L'aparcament de les piscines s'omplirà de colors amb la Holi FM, mentre que el Centre de Visitants organitza un itinerari guiat al camp d'aviació de Rosanes.

Esport i música

El ciclisme serà un dels protagonistes de la nit, amb la pujada a Sant Cristòfol, una cronoescalada nocturna en bicicleta que sortirà del carrer de la Doma.

Al teatre, hi trobareu el concert de Gospel Joy la Garriga i a Can Luna, sessió de cinema a la fresca, amb la projecció de La odisea de los Giles.

El programa de l'Espai Nits la Doma per aquest divendres compta amb Los Niños del Balcón, Gertrudis, El muchacho y los sobrinos i DJ Albert Sonder.

 

Et pot interessar