Diumenge de Festa Major

Última revisió 26-07-2023 10:16
30/07/2023

Des de les matinades fins al seguici final, el darrer dia de festa grossa serà sonat!

La jornada comença amb la passada pels carrers del poble fent el Toc de Matinades amb Grallarriga i la colla Gegantera, que a les 10 hores plantarà els gegants a l'Asil Hospital, per fer una ballada i tot seguit, la cercavila fins a la plaça de l'Església.

Al migdia, teniu dues opcions de vermut: un vermut km 0 a Can Luna, o un concert-relat amb vermut final al teatre: Trencadís amb Neus Mar & la Flama de Farners.

A la tarda, tindrà lloc la tradicional escalada al campanar i al Cinema Alhambra, una sessió de cinema infantil amb la projecció d'Una família de superherois.

Al teatre seguirà l'activitat amb Ho has de voler!, la proposta teatral dels Dofins, una altra de les cites inel·ludibles de la Festa Major.

Com també ho és el Campionat Mundial de Beure Orxata, que arriba a la seva 8a edició, o l'espectacle de circ de la plaça Can Dachs, que enguany serà Kasumay, de Circ Los.

Música i cultura popular per acabar la jornada

El diumenge de Festa Major acabarà amb la Jam Èpica, a la Torre del Fanal, el sopar i el Sardaxou amb la Cobla Contemporània, una altra cita clàssica.

El seguici final de festa, una cercavila protagonitzada per la cultura popular, i els balls de lluïment tancaran la celebració.

Et pot interessar