Dissabte de Festa Major

Última revisió 27-07-2023 12:54
29/07/2023

Aquest dissabte, us espera diversió per a tots els gustos i edats.

La jornada començarà amb una pedalada popular que sortirà de la plaça del Silenci i acabarà a les piscines, on tothom es podrà remullar en els inflables refrescants que hi haurà allà. També trobareu un espai de joc per a bebès i infants.

Per a la canalla més gran, el bosc de Malhivern es converteix en un parc d'aventures, amb una activitat de Laser Tag (que també es farà a la tarda) i un circuit amb torres, ponts, xarxes i cordes.

Al migdia, no us perdeu alguns dels vermuts programats: un de km 0, a Can Luna i un concert vermut amb Grallarriga, a l'Auditori.

A la tarda, segueixen les activitats familiars del Passeig, aquest cop amb jocs populars del passat, un campament amb activitats per reconnectar amb la natura, un circuit d'habilitat amb bicicleta i diversos tallers.

Música a dojo

La música omplirà la plaça del Silenci amb Festejos d'entre Terres, un concert de músiques del món amb la banda Ombra.

El barri de Santa Rita també ha programat una tarda festiva, la Rita Food & Music Orígens, amb jam session, karaoke, sopar i música de proximitat, mentre que al teatre, Divinas porta a l'escenari el seu espectacle cabaretesc Moonlight Serenade.

Al centre, l'activitat tampoc s'atura: d'una banda, a la plaça de l'Església hi haurà ballada de sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell, i de l'altra, a la plaça de Can Dachs, l'espectacle en procés de creació A rienda suelta, divertirà publics de totes les edats.

Al vespre, a Can Luna, tindrà lloc el QueezLaGarriga, una nova edició del concurs de preguntes i respostes per a grups, que comptarà amb servei de bar amb sopar a preus populars.

També tindrà lloc al vespre la cursa popular de la Garriga, que arriba a la 41a edició.

Al centre, trobareu el correfoc infantil i una ballada de swing.

I a la pista 1, torna un dels clàssics de la Festa Major garriguenca: les havaneres i rom cremat amb els Bernats Pescaires del Congost, que celebren el 20è aniversari de la seva formació.

Tancarà la jornada la programació de l'Espai Nits la Doma amb un altre imperdible: la sessió de Cocodril Club, amb Albert Malla, amb una durada extra de 3 hores, seguida de Flavo & Friends DJ Set.

Et pot interessar