Servei Local d'Ocupació per a ciutadania

El Servei Local d'Ocupació per a ciutadania gestiona la intermediació d’ofertes de treball d’empreses que necessiten contractar personal i demandants d’ocupació donats d’alta a la borsa de treball. Es treballa amb la base de dades d’intermediació laboral Xarxa telemàtica Xaloc a la qual es donen d’alta els candidats en recerca de feina.

El Servei Local d'Ocupació ofereix la competència tècnica d’un equip de professionals i una metodologia innovadora en ocupació amb més de 20 anys d’experiència. Des d'aquí, es proporcionen eines per millorar les competències d’accés al mercat de treball de les persones que es troben en recerca de feina mitjançant monogràfics i tallers específics. També s'ofereix atenció personalitzada a les empreses en la definició de perfils ocupacionals en la gestió de les ofertes de treball (borsa de treball).
El servei, que dóna cobertura a les persones empadronades als municipis de la Garriga, l’Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany i Tagamanent, disposa d’un terminal del Servei d'Ocupació de Catalunya per tal de poder realitzar la renovació de la demanda i obtenir certificats oficials.
EL SLO forma part de la Xarxa de Serveis Locals de la Diputació de Barcelona que treballen amb la Plataforma Telemàtica d’intermediació (Xarxa Xaloc) i col·labora amb el Servei d’Ocupació de Catalunya en la gestió de subvencions.

 

 Per donar-se d'alta cal fer el tràmit següent:

Sol·licitud de registre al Servei Local d'Ocupació per ciutadans

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28-10-2020 11:28