Treballem en els carrers per millorar-ne l'accessibilitat

Última revisió 05-12-2023 14:16
05/12/2023

L’Ajuntament ha engegat un projecte de manteniment de la via pública i millora de l’accessibilitat als carrers de la Garriga.

Es tracta d’un seguit d’actuacions que s’aniran executant al llarg de dos anys i que volen reparar o arranjar diferents carrers, places i entorns escolars del municipi per tal de millorar-ne l’accessibilitat. El pressupost d'execució total és de 423.804,42 €.

Aquestes actuacions es fan seguint les directrius fixades pel Pla Local d’Accessibilitat de la Garriga, per tal d’aconseguir un municipi adaptat a les persones, especialment en aquells carrers més transitats.

Carrer Cardedeu

Es van arranjar trams de vorera, millorar l'accés dels vehicles a alguns guals malmesos i modificar passos de vianants d'acord a criteris d'accessibilitat. A més, també es van col·locar proteccions als escocells dels arbres i es va adequar una plaça d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda lliurant-la d'obstacles al voltant. També es va aprofitar per reparar una connexió de clavegueram malmesa.

Carrer Fra Benet

Es va reparar una vorera i es va pavimentar un tram del carril bici que transcorre en paral·lel al riu, entre el carrer de l’Adoberia i el carrer Ovidi Montllor.

Parc del Passeig Congost

Es va renovar la tanca de fusta del parc de jocs infantils, al costat del pont del carrer Moranta. Arran d’una actuació d’eliminació de canyes que es va fer al talús del riu es va poder comprovar que la tanca està en mal estat i cal renovar-la completament.

Carrer Abadessa Emma (Institut Vil·la Romana)

S'està reparant una vorera davant l’entrada a l’institut al carrer Mil·lenari de Catalunya i pavimentant un tram de vorera de sorra al carrer Abadessa Emma.