Seguiment exhaustiu de les obres de desdoblament de l'R3

Última revisió 22-11-2023 14:52
23/11/2023

Equip de govern i personal tècnic de l'Ajuntament s'han reunit una setmana més amb personal d'ADIF per seguir de prop les obres en curs al municipi, preveure noves afectacions i reclamar millores.

La visita d'obres setmanal entre Ajuntament i ADIF, celebrada aquest dimecres, ha passat per les obres de reurbanització de l'avinguda Pau Casals i de la carretera de Samalús, emmarcades en el projecte de supressió de passos a nivell. També s'han visitat els treballs en curs de duplicació de la via que s'estan fent a la zona de l'estació.

En aquesta ocasió, l'alcaldessa, Meritxell Budó, i el tinent d'alcaldia i regidor de Mobilitat, Álex Valiente, han reclamat un punt de validació a l'estació a la ronda del Carril oest, un servei que fa temps que la ciutadania demana. També han fet èmfasi en què cal que els diferents acabats de les obres en marxa s'integrin al paisatge.

Durant la reunió, a més, s'ha tornat a demanar coordinació entre les diferents actuacions que s'estan executant a la Garriga, més i millor senyalització, il·luminació a la ronda del Carril entre els passeigs Til·lers i Ignasi Sala, tanques de protecció a les zones properes a la seu d'Autisme la Garriga i millor accés al pas subterrani.