Reforç de la recollida d'orgànica i paper per festes

Última revisió 22-12-2023 12:42
04/12/2023

Durant el període de festes, es reforça el servei porta a porta amb quatre recollides extra.

Durant les festes de Nadal, a banda dels serveis ordinaris de recollida porta a porta, s'afegeixen quatre recollides extraordinàries:

  • Una de fracció orgànica, dilluns 25 de desembre. Per tant, es recollirà orgànica i rebuig.
  • Una de paper i cartró, dimarts 26 de desembre.
  • Una de fracció orgànica, dilluns 1 de gener de 2024. Per tant, es recollirà orgànica i rebuig.
  • Una de paper i cartró, dissabte 6 de gener de 2024.

A banda d'això, per tal d'afavorir la conciliació familiar al personal de recollida d'escombraries, el servei habitual dels dies 24 i 31 de desembre s'avançarà, de manera que la recollida es farà de 14 a 20 hores.

Pel que fa a la resta de dies, se seguirà el calendari habitual durant totes les festes. A més, es recorda a la ciutadania que en qualsevol moment es poden portar residus a l'àrea d'emergència o a la deixalleria fixa, excepte en els dies festius en què romandrà tancada (25 i 26 de desembre, i 1 i 6 de gener).

D'altra banda, un cop passades les festes, les persones que ho necessitin podran dur els arbres de Nadal de viver a la deixalleria fixa, per tal que siguin reciclats correctament.

Tractament de dades

Aprofitem per recordar-vos la informació sobre el tractament de les vostres dades personals que duu a terme l’Ajuntament de la Garriga pel servei de recollida de residus del porta a porta i el control d’accés de les àrees tancades.

Podeu llegir-la des d’aquest enllaç