Participeu al Pacte Nacional per la Llengua

Última revisió 10-05-2022 13:00
12/05/2022

La ciutadania pot fer aportacions al procés participatiu del Pacte Nacional per la Llengua mitjançant propostes col·lectives.

El Pacte Nacional per la Llengua, a partir de la situació lingüística que estem vivint, pretén renovar els compromisos lingüístics i conscienciar les institucions, entitats, empreses i la ciutadania en general de l'impacte que tenen els seus hàbits i actituds respecte l’ús del català. És per això que us convida a fer les vostres aportacions al procés participatiu mitjançant propostes col·lectives. 

Qualsevol entitat o grup de persones que vulgui fer-ho pot organitzar sessions de proximitat, per identificar els principals reptes que consideri que té el català i proposar solucions. Les propostes es poden fer emplenant un formulari que ofereix la Generalitat de Catalunya (pacteperlallengua.gencat.cat). 

La fase de recollida de propostes finalitza el 30 de juny, i mentre dura, la Secretaria de Política Lingüística anima les entitats de tot el país i a qualsevol grup de persones que hi tingui interès a col·laborar-hi per tal que tota la ciutadania pugui fer propostes de millora de l'ús de la llengua.