Obres de renovació de la xarxa de distribució d'aigua potable

Última revisió 19-09-2022 12:52
20/09/2022

Des del mes d'agost, s'està treballant en la renovació i manteniment de la xarxa de distribució d'aigua potable, una obra que comportarà actuacions en diversos punts del municipi.

Actualment, es treballa a les canonades del Passeig dels Til·lers, unes obres que suposen petites afectacions a la vorera, i que es poden allargar uns deu dies més, aproximadament.

En total, es preveu actuar en punts de la xarxa d'una vintena de carrers del municipi: Ramon Pasqual, Ametlla, Anselm Clavé, Banys, zona dels Pinetons, Cardedeu, Carretera de Samalús, carrer de la Fusta, Indústria, Llerona, Moranta, Passatge Dachs, Ramon Pasqual, Ronda Carril, Carretera de Ribes, Sancho Marraco, Torrent de la Cova, Guinardó i Passeig dels Til·lers.

La durada total prevista és d'uns quatre mesos. Per ara, s'ha treballat en algun punt del polígon de Can Terrrers i a la Carretera de Samalús.

Aquestes obres de renovació de la xarxa d'aigua estaven previstes des de fa un parell d'anys, tal i com ha explicat la regidora de Territori, Neus Marrodan. La situació de pandèmia i alguns problemes de subministrament fan obligar a retardar-les fins ara. Compten amb un pressupost de 200.000 euros.