Volem saber la teva opinió!

Última revisió 19-06-2020 19:11
19/06/2020

Participa a l’enquesta sobre l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament, i explica’ns com valores aquest servei.

L’Ajuntament ha rebut un ajut tècnic de la Diputació de Barcelona de suport a les administracions socials que té per objectiu estudiar com es treballa al consistori i proposar-hi millores. Aquestes millores podran ser tant organitzatives com de programaris, processos o d’atenció a la ciutadania, i sempre buscaran la major eficàcia i eficiència de servei.

És en aquest context que es vol conèixer la percepció que la població té de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de la Garriga, situada a la planta baixa del consistori. I per saber l’opinió de la ciutadania s’ha preparat una enquesta oberta a tothom i es fa una crida a participar-hi.

L’enquesta pot fer-se a través d’aquest enllaç: Ens ajudeu a millorar l'Oficina d'Atenció Ciutadana?  

La seva finalitat és millorar el servei que s’ofereix des de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). A través de diverses preguntes convida la gent participant aportar idees i valoracions perquè, en la mesura del possible, el servei es pugui adaptar millor a les seves necessitats.

OAC de la Garriga.
OAC de la Garriga.