Una Festa Major per a totes les edats

Última revisió 19-07-2023 10:35
20/07/2023

La programació de Festa Major de la Garriga compta amb activitats pensades per a totes les franges d'edat.

Primera infància i famílies

Al Passeig, divendres i dissabte a la tarda, hi trobareu activitats familiars (jocs tradicionals, espai d'exeperimentació per a primera infància, instruments musicals, tallers de capgrossos, danses, artístic, manualitats, maquillatge...). Dissabte a la tarda, també hi trobareu un circuit de bicicletes, per a què les nenes i nens de 4 a 12 anys provin les seves habilitats.

Tampoc faltarà la Festa Holi a l'aparcament de les piscines, divendres tarda.

Ni la pedalada popular, dissabte al matí, que acabarà a Can Noguera, on us esperen els inflables refrescants. Per la canalla més petita, hi haurà un espai per a bebès de 0 a 3 anys amb jocs per estimular els seus sentits. I pels infants una mica més grans, plats xinesos, diàbolos, xanques...

I al vespre, l'activitat detectivesca del Centre de Visitants "Desperta Holmes! El cas de la Doma" (cal reserva prèvia).

Per diumenge, es recupera la sessió de cinema infantil, amb Una família de superherois, pel·lícula noruega d'animació.

Noies i nois de 8 a 13 anys

Dissabte al matí, el bosc de Malhivern es convertirà en un espai d'acció i aventura pensat per a noies i nois de 8 a 13 anys, aproximadament. I és que s'hi instal·len una activitat de laser tag (també dissabte a la tarda) i un circuit d'aventura amb torres i ponts, xarxes, cordes... (aquest, a partir dels 6 anys).

Joves

Les Nits de la Doma compten enguany amb tres nits de festa, amb propostes musicals de primer nivell i per a tots els gustos: Gertrudis, Cocodril Club amb Albert Malla, festa Flaixbac, DJs...

A més, a la zona hi trobareu l’espai gastronòmic «Doma food and drink», on podreu degustar propostes gastronòmiques de proximitat amb família i amistats.

Persones adultes

Propostes teatrals i musicals, concerts, sopars, vermuts, cultura popular, proves esportives, el concurs de preguntes per equips, balls... el programa de Festa Major inclou propostes per a tots els gustos. Només cal que hi feu una ullada i gaudiu de la Festa Major!

Et pot interessar