Tall a la Ronda del Carril, entre Passeig dels Til·lers i Ignasi Sala

Última revisió 20-10-2023 10:51
19/10/2023

Segons ADIF, el tram de la Ronda del Carril entre el Passeig dels Til·lers i el Passeig Ignasi Sala quedarà tallat durant dos mesos, a partir de dilluns 23 d'octubre.

Mentre duri el tall, el pas pel pont del Roure només estarà obert de pujada, en direcció Samalús.

Als vehicles que baixin pel carrer Pere Ballús se'ls desviarà per avinguda Catalunya: hauran de pujar cap a Ctra. de Samalús i tombar per l’avinguda onze de setembre per accedir al centre del poble anar a Granollers o a la C17.

Durant les primeres setmanes i a les hores d’obertura i tancament de l’escola Puiggraciós, la Policia Local indicarà a les famílies d’aquest centre la ruta alternativa de baixada.

Des de l’Ajuntament es demana que les famílies intentin no agafar el vehicle privat i, que en cas de fer-ho, circulin amb la màxima prudència sobretot per la zona escolar.

Aquest tall de la ronda del Carril, també implicarà canvis al carrer Castell que serà, durant aquests dos mesos, un vial sense sortida de doble direcció (per permetre l’accés als aparcaments).

Anul·lació temporal de places d'aparcament

D'altra banda, s'anul·laran 10 places d'aparcament a la Ronda del Carril entre el Passeig Til·lers i el carrer de la Font del Nen i algunes al carrer Bonaire entre carrer Cardedeu i ctra. Nova, per facilitar el pas de vehicles voluminosos.

Per aquest motiu, el veïnat de Ronda del Carril (des del pont del Roure cap al nord), c. Bonaire, c. Font del Nen i passatge Dachs tenen dret a una targeta d'ús provisional i gratuït de la zona blava. Es podrà obtenir aquesta targeta a partir de dilluns 23 d’octubre, acreditant la residència a les adreces indicades. Es limita a una targeta per unitat familiar.