S'incorporen a l'Ajuntament noves persones treballadores dels POMS

Última revisió 01-08-2022 13:30
04/08/2022

Dues de les quatre persones seleccionades per cobrir els Plans d'Ocupació Mmunicipals de 2022 d’auxiliar de suport a consergeria van començar a treballar a l'àrea de Promoció Econòmica.

Així, des de dimarts 26 de juliol, Can Raspall compta amb aquestes dues noves persones treballadores, que donaran suport a consergeria, una de 8 a 15 hores i l'altra de 10 a 17 hores.

Les altres dues s'incorporaran l'1 de setembre i realitzaran la seva tasca en equipaments culturals (de dimecres a diumenge, 2 matins i 3 tardes) i esportius (de dimecres a diumenge de 15 a 22 hores) respectivament.

Aquesta convocatòria s'emmarca en la campanya de suport en l’atenció a les persones en equipaments municipals i, concretament, s'adreçava a persones amb risc d’exclusió social i/o discapacitat reconeguda.

Els Plans d’Ocupació Municipals (POM) tenen per objectiu promoure iniciatives per dinamitzar el mercat de treball del municipi envers les persones amb dificultats d’inserció laboral. Es tracta de contractes de 12 mesos no prorrogables, a jornada completa i representen un impuls per les persones que hi participen, ja que es vol incentivar la recerca de feina.  

Les  persones seleccionades amb menys puntuació queden en borsa mentre duri el període d’execució.