Reforç de la recollida de paper i cartró per Nadal

Última revisió 19-12-2022 13:33
20/12/2022

Durant les festes de Nadal, el calendari de recollida porta a porta es manté i, a més, el dia 26 de desembre, s'afegeix una recollida de paper i cartró.

Preveient una major acumulació de paper i cartró a les llars per Nadal, l'Ajuntament de la Garriga reforçarà la recollida d'aquesta fracció el dia 26 de desembre. El dia de Sant Esteve, doncs, a banda de la fracció rebuig, es podrà treure el paper i el cartró.

Així, diumenge dia 25 (Nadal), es recolliran orgànica i envasos, i dilluns dia 26 (Sant Esteve), rebuig i paper i cartró. D'aquesta manera, de nou, la recollida porta a porta s'adapta a les necessitats de dies puntuals amb serveis especials.

Pel que fa als altres dies, se seguirà el calendari habitual durant totes les festes. A més, es recorda a la ciutadania que en qualsevol moment es poden portar residus a l'àrea d'emergència, a la deixalleria fixa, excepte en els dies festius en què romandrà tancada (25 i 26 de desembre, i 1 i 6 de gener), i a les deixalleries mòbils en els seus horaris habituals.

Recollida comercial

Per tal d'afavorir la conciliació familiar al personal de recollida d'escombraries, els serveis porta a porta per a comerços dels dies 24 i 31 de desembre s'avançarà, de manera que la recollida es farà de 14 a 22 hores.

Arbres de Nadal

També es preveu habilitar espais per a la recollida d'arbres de Nadal (de viver, no de plàstic) al costat de la deixalleria mòbil, els dies 9, 10 i 12 de gener en horari de 12 h matí a 17:30 h de la tarda.