Les coristes del Sarabanda, pregoneres de Festa Major

Última revisió 24-07-2019 13:31
24/07/2019

Les components del Cor Sarabanda de la Garriga seran les encarregades del Pregó de la Festa Major 2019, que tindrà lloc el dijous 1 d'agost al vespre i que marcarà l'inici de quatre dies de gresca. Des de l'Ajuntament s'ha optat per un pregó que tingui en compte la cultura que es fa des del poble. Amb aquesta tria, a més, es vol posar en valor i reconèixer la trajectòria d'aquest cor de la Garriga format integrament per dones.

El Cor Sarabanda està format per més de vint dones de totes les edats, ha actuat arreu de Catalunya, ha enregistrat dos discs i col·laborat en d'altres projectes musicals. Van començar els assajos l'any 2005 i des de llavors ha estat dirigit per Mariona Castelar. 

El Pregó de la Festa Major 2019 es farà el dijous 1 d'agost a les 20 h a la plaça de l'Església, on tot seguit s'hi celebraran els Versots. La nit continuarà amb el correfoc, el correaigua, i un espectacle d'humor a càrrec de Marcel Tomàs. A partir de mitja nit, la gresca es traslladarà a l'Espai Nits la Doma. 

Cor Sarabanda
Cor Sarabanda