L'Ajuntament s'adhereix a la XXI Setmana Sense Fum

Última revisió 26-05-2020 12:04
26/05/2020

Se celebra del 25 al 31 de maig i vol sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se en el consum de tabac o d'abandonar-lo.  

Sota el lema "Desconnecta’t de la cigarreta, endollat a la vida", la campanya aquest any s'adreça especialment a la població jove i a la prevenció de l'inici del tabac, especialment amb les altres formes de fumar (cigarretes electròniques, catximba/xixa, cigarretes fetes a mà, etc.). 

El consum de tabac mata 10.000 persones cada any a Catalunya, i malgrat que la Covid-19 ha afectat la nostra vida en molts aspectes, continua sent important l’abordatge d’aquesta temàtica adaptant-nos a la nova realitat.

També s'anima tothom a participar a l’enquesta de la XXI Setmana Sense Fum sobre hàbits de consum de tabac. A  l'enquesta  hi ha preguntes especifiques per a joves (15-25) anys i per adults (majors de 25 anys). Amb ella es vol conèixer l’evolució del consum de tabac i l‘opinió de la població en general en temes d’actualitat sobre tabaquisme, com és ara la Covid-19.

Més informació al web http://www.setmanasensefum.cat/.

Setmana Sense Fum.
Setmana Sense Fum.