La sessió d'investidura, en directe a Ràdio Silenci

Última revisió 13-06-2019 13:58
14/06/2019

Ràdio Silenci retransmetrà en directe aquest dissabte 15 de juny al migdia el ple d'investidura de l'Ajuntament, que es celebrarà a l'Auditori de l'Escola de Música, a la plaça del Silenci. Des de les 11.50 h es podrà escoltar al 107.4 de la FM, la TDT i la pàgina web radiosilenci.cat el ple extraordinari de constitució del nou consistori.

Al Ple es formarà la mesa d’edat (amb l’alcalde en funcions, Jordi Pubill, i la fins ara regidora Dolors Castellà), els 17 regidors escollits en les eleccions municipals del passat 26 de maig prendran possessió del seu càrrec, es triarà l'alcalde o alcaldessa i, finalment, el batlle o batllessa prendrà possessió del seu càrrec. En un acte obert a tots els veïns (es podrà seguir des de dins i des de fora l’auditori), els cinc grups municipals que conformaran el ple durant la propera legislatura (2019-2023) també faran una intervenció final.

La investidura de l'alcaldia tindrà una primera votació en què la persona candidata que sumi un majoria absoluta de 9 regidors obtindrà el càrrec. En cas que no se sumi una majoria absoluta, l'alcaldia serà directament per a la cap de llista de la candidatura més votada en les eleccions del 26 de maig; en el cas de la Garriga, Dolors Castellà, cap de llista d'Esquerra amb Acord. Tot plegat es podrà sentir en directe a Ràdio Silenci,conduit per l'equip dels serveis informatius de l'emissora municipal de la Garriga.

R? dio Silenci
R? dio Silenci