La Garriga, solidària amb La Marató

Última revisió 20-11-2023 16:28
21/11/2023

Aquest cap de setmana, tindran lloc dues caminades i un sopar solidaris, organitzats per col·laborar amb La Marató de TV3, que enguany es dedica a la salut sexual i reproductiva.

Per començar, dissabte 25 de novembre, el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental ha programat una jornada que combinarà l'exercici i el bon menjar. Al matí, es farà una caminada fins a Sant Cristòfol, pensada per a tots els públics. La sortida serà a les 9 hores i les aportacions seran de 10 € per a persones adultes i 5 € per a infants. I al vespre, Can Luna acollirà un sopar per a persones adultes, que comptarà amb un menú de 39 €. Les places són limitades. A més, per a les persones que no puguin assistir al sopar, s'ofereix la possibilitat de col·laborar amb La Marató mitjançant ingrés al compte ES67 0182 1714 1302 0023 4130 indicant FILA ZERO.

Per a més informació i inscripcions, podeu escriure a info@gremihostaleriavallesoriental.com.

Caminada del CAP

L’Equip d’Atenció Primària la Garriga torna a organitzar la seva tradicional caminada solidària per La Marató de TV3, amb dues modalitats: de 2 i de 7 km.

La cita és el proper diumenge 26 de novembre, a les 10 hores, i la sortida tindrà lloc a la plaça del Silenci.

Les inscripcions es poden fer al CAP la Garriga de 8 a 20 hores, de dilluns a divendres, i el mateix dia de la caminada al punt de sortida. El donatiu mínim és de 5 €. En l’edició de l’any passat van participar un centenar de persones i els seus donatius van servir per poder recaptar 1.271,90 €.

Més enllà del propòsit solidari, el grup de professionals del CAP aposta any rere any per reeditar aquesta caminada amb la finalitat de promoure un estil de vida actiu entre la població del municipi.

La Marató que dona llum

Aquest any el programa solidari abordarà la salut sexual i reproductiva. Amb l’eslògan "La Marató que dona llum", l’organització pretén "visibilitzar i normalitzar un àmbit de la salut i un seguit de patologies que, molt sovint, resten silenciades dins l'esfera íntima de les persones". Serà la primera vegada que La Marató es dedica a aquesta temàtica.