La Festa Major, a vuit grans zones

Última revisió 26-07-2023 09:52
26/07/2023

Les activitats de Festa Major es distribueixen en diferents espais: el Passeig, l'Espai Nits la Doma, el teatre, el bosc de Malhivern Can Luna, el centre, el barri de Santa Rita i Can Noguera.

En el programa de Festa Major, trobareu un mapa on es marquen els diferents punts en què s'han distribuït les activitats de Festa Major.

D'aquesta manera, podreu veure cap a on us heu de dirigir per participar en els actes que desitgeu.

Així, mentre que el Passeig aglutina les activitats familiars, al bosc de Malhivern hi trobareu les propostes per a infants d'entre 8 i 13 anys.

A l'Espai Nits la Doma hi haurà la programació de concerts de nit, al teatre diferents propostes musicals i teatrals i al centre les propostes clàssiques, com el pregó, el sopar i el concert amb orquestra (enguany la Montgrins), les activitats de cultura popular i diverses propostes musicals (que es desenvoluparan a la plaça del Silenci).

Can Luna oferirà propostes diverses (vermuts, cinema a la fresca, el concurs de preguntes i respostes per equips (QueezLaGarriga) o l'arrossada popular del dia 3 d'agost. A Santa Rita, trobareu dissabte una jam session, karaoke, sopar i música de proximitat, mentre que a la plaça de Santa Isabel Can Raspall tindrà el concurs de beure orxata.

Can Noguera, per la seva banda, s'omplirà d'activitats refrescants i per a infants de 0 a 3 anys, la festa Holi i activitats esportives a les piscines.

Et pot interessar