La biblioteca posa en funcionament una sala destinada a públic jove

Última revisió 05-12-2022 14:20
30/11/2022

La segona planta de la biblioteca s'ha habilitat per acollir els fons de novel·la juvenil i còmics, una sala de treball i una aula de formació.

Es tracta d'una actuació que s'emmarca en el projecte de millora de la biblioteca, redactat i presentat el 2019, inspirat alhora en el model de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Així, la segona planta de la Biblioteca Núria Albó s'ha convertit en un espai més informal i relaxat, que poden utilitzar totes les persones usuàries de l'equipament, però que s'adreça especialment a joves.

Compta amb un espai de suport, on s'hi pot anar a estudiar i fer treballs en grup i on també s'hi fan activitats de petit format, tallers infantils, els clubs de lectura...

Quant a l'aula adjacent, que s'ha d'acabar d'habilitar, servirà per impartir-hi sessions formatives breus i puntuals. També és un projecte de la Xarxa de Biblioteques, que estipula que totes les biblioteques de municipis de més de 10.000 habitants han de tenir un espai de formació d'aquestes característiques.