Inici dels cursos de català

Última revisió 11-01-2024 14:48
17/01/2024

Comencem l’any i alhora comencem els cursos de català per a adults del 2024.

En aquest trimestre, l’Oficina de Català de la Garriga ofereix cursos per aprendre el català bàsic. Són cursos adreçats a aquelles persones que han arribat fa poc a Catalunya i volen conèixer la nostra llengua.

A més, tant a nivell laboral com per a regularitzar els papers, cal tenir uns mínims coneixements de llengua catalana i per això venen força usuaris a estudiar per poder certificar la competència en català.

En aquest trimestre està previst fer dos cursos de nivell bàsic 1, hi ha l’oferta en l’horari de matí i de tarda. També es presenten dos cursos de nivell de bàsic 2, un presencial a la tarda i un altre per fer-lo en línia, d’acord amb la demanda que ens ha anat arribant a l’Oficina. Tenint en compte quins cursos ofereix la Garriga, hom s’adona de la necessitat d’aprendre català en el poble. Malgrat tot, la resta de nivells de llengua estan repartits arreu de la comarca, però val a dir que els nivells alts, la majoria són en línia.

Totes les persones apuntades als cursos van fer la inscripció al desembre per tal d’obtenir plaça. Això vol dir que si hi ha algú més interessat, pot fer un truc a l’Oficina a 677 255 286 o bé demanar informació al correu electrònic lagarriga@cpnl.cat per tal de saber si queden places o per orientar-se per a les properes inscripcions, que seran el 2, 3 i 4 d’abril.