Incorporació de nou personal del Programa Treball i Formació

Última revisió 30-10-2023 13:52
06/11/2023

Recentment, s'han incorporat com a personal de l'Ajuntament, tres persones, en el marc del Programa Treball i Formació.

Aquestes persones estan contractades pel Consell Comarcal del Vallès Oriental. L’Ajuntament de la Garriga té signat un conveni de col·laboració amb el Consell per la prestació d’aquesta asssitència municipal. Durant 12 mesos, estaran treballant a la Garriga com a assistència en diferents projectes i ocupacions.

D'una banda, hi ha un nou agent cívic/a, que treballa per l'àrea de Territori, informant sobre ordenances locals de civisme i convivència, fent tasques de conscienciació a la ciutadania sobre civisme, col·laborant en la recollida d’informació sobre l’ús de l’espai públic i altres dades municipals, informant al públic sobre serveis i usos dels equipaments municipals i programes, i fent altres tasques complementàries d'atenció a la ciutadania.

D'altra banda, la capacitadora en gestions telemàtiques, que treballa a aCan Raspall, fa tasques d'atenció a la ciutadania i informació sobre les tramitacions telemàtiques, formació individualitzada per tal de dotar a les persones dels coneixements necessaris, i elaboració de manuals i protocols.

Finalment, també s'ha incorporat un peó d’obra, per a fer treballs a la via pública, equipaments i edificis municipals i parcs.

Gràcies al Programa Treball i Formació, 50 persones s'han incorporat a treballar en 26 municipis de la comarca. En total, actualment, n'hi ha 76 desenvolupant diferents tasques, contractades a través d'aquesta iniciativa.