El Servei Local d'Ocupació s'estrena en la formació en línia

Última revisió 08-04-2020 13:00
09/04/2020

Les sessions del curs de coaching es fan, finalment, a través d’una plataforma virtual.

La Garriga ha estat el primer municipi de la província de Barcelona a iniciar telemàticament un dels cursos que ofereix la Diputació per als Serveis Locals d’Ocupació.

Es tracta del curs de coaching per a perones aturades (20 h), que va començar presencialment el passat 10 de març a Can Luna i del qual ara es reinicïen les sessions pendents a través de la plataforma Zoom, que permet la interconnexió entre docent i participants.

El curs consta de 5 sessions de 4 hores, i les sessions en línia es duran a terme els dies 7, 9, 14 i 16 d’abril.

L’objectiu del programa és potenciar la presa de decisions en el procés de recerca de feina, tot actuant des de tres eixos principals:

  • Promoure una actitud positiva i proactiva cap a la recerca de feina.
  • Col·laborar en el disseny d'un pla d'acció personalitzat adreçat a millorar l'efectivitat en el procés de la recerca activa.
  • Potenciar el desenvolupament personal i competencial, en funció de les necessitats específiques de cada persona per optimitzar la seva incorporació al mercat laboral.

Al curs s’hi treballen, doncs, diferents aspectes que ajuden les persones assistents a buscar el seu objectiu professional i s’ofereixen eines de suport per a la recerca de feina. 

Alumnes del curs de coaching durant la primera classe.
Alumnes del curs de coaching durant la primera classe.