El pensament visual, un bon recurs per innovar

Última revisió 11-12-2019 16:07
28/11/2019

El Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament organitza una formació gratuïta, que es farà els dies 16 i 17 de desembre de 9.30 a 14 h a Can Raspall. Es tracta del curs “Innovació visual: visual thinking al servei de l’emprenedoria i l’empresa”, que impartirà Maria Batet, una de les persones més expertes i que més ha innovat en el camp formatiu relacionat amb l’emprenedoria.

El concepte “pensament visual” (visual thinking, en anglès) comprèn un conjunt de mètodes, tècniques i recursos visuals per presentar idees, mostrar resultats, fer anotacions gràfiques o fomentar el treball col·laboració. Es tracta d’una eina molt pràctica tant per aclarir idees, compartir-les, descobrir alternatives diferents o per presentar projectes.

La formació permetrà descobrir el potencial del pensament visual, aprendre les eines bàsiques per utilitzar-lo i sintetitzar idees mitjançant l’ús de dibuixos senzills i paraules clau. Les persones que hi participin finalitzaran la sessió havent adquirit els elements indispensables per expressar-se de forma visual. Les inscripcions ja es poden fer a promocio@ajlagarriga.cat o al telèfon 93 860 52 85.

maria batet
maria batet