Cursa popular per Corpus

Última revisió 16-06-2014 12:27
16/06/2014

Dijous 19 de juny a les 19 h s'organitza la I edició de la Corpus Colors Run, una cursa per a tots els públics pels carrers on s’instal·laran les catifes, que acabarà amb una batalla de colors entre participants i vianants.

Els interessats a participar a la prova organitzada pel Projecte Mexcla’t, el Club d’Atletisme Les Tortugues i l’Ajuntament de la Garriga, poden inscriure's de franc per correu electrònic o una hora abans de la cursa a la plaça de l’Església. 

L’activitat consistirà, a banda de la guerra final, en un circuit tancat de dos quilòmetres que romandrà obert durant mitja hora i on s’hi podran fer tantes voltes com es desitgi. Des de l'organització, "es demana que tothom vesteixi de blanc per tal de maximitzar l’impacte visual dels colors, i que dugui ulleres per a protegir els ulls i també una gorra".

Aquesta activitat s’inclou a la programació d’enguany de la festa més popular del poble, amb activitats que comencen el divendres 13 de juny i acabaran el diumenge 22, dia en què es confeccionen les catifes de flors.

 

Cursa Corpus Run
Cursa Corpus Run