Clara Peya actua al Teatre de la Garriga

Última revisió 01-10-2019 12:45
01/10/2019

El Teatre de la Garriga engega una nova temporada amb l’esperat concert de la pianista i compositora Clara Peya, que el 13 d’octubre presentarà el seu disc Estómac (Satélite K, 2018).

Peya, que en aquest treball reflexiona sobre els mites de l’amor romàntic, ha estat reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura 2019 i, també aquest any, ha rebut el galardó a Millor disc de l’any per la crítica dels Premis Enderrock.

Aquest mes la Garriga també tindrà l’oportunitat de gaudir del grup Xiula, que el dia 20 presentarà l’espectacle de música infantil Dintríssim, i del concert de l’Elliot Murphy Band, que s’enfilarà a l’escenari el dia 26.

La nova temporada del Teatre per a aquest trimestre inclou moltes més propostes, com són el concert Desconcerto, de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà; l’obra Calígula, de Kòmix; Els Pastorets, de Fem Pastorets, o dels celebrats espectacles familiars Vida, de Javier Aranda, i Land, de Teatre Aninmal. Com sempre, s’oferiran tallers infantils com a activitats complementàries d’algunes de les funcions.

Totes les entrades ja són a la venda i es poden comprar a www.teatrelagarriga.cat.

 

clara peya
clara peya