Càmeres amb lectors de matrícula

Última revisió 30-12-2019 10:25
30/12/2019

La Garriga compta, des de fa unes setmanes, amb càmeres de seguretat a les entrades del municipi. Les dispositius encara no funcionen, se n'està fent la connexió.

Les càmeres registraran les matrícules dels vehicles que hi accedeixen, amb la finalitat de poder actuar en cas que es trobin en una base de dades policial on consti que han comès algun delicte o infracció.

L’Ajuntament pretén, així, millorar la seguretat ciutadana mitjançant sistemes d’anàlisi intel·ligent de vídeo, amb lectura i reconeixement de matrícules.

Les càmeres -que es preveu que comencin a funcionar ben aviat, un cop finalitzada la seva instal·lació- se situen de la següent manera: dues a l’entrada de la C-17 des de l’accés sud, una a l’entrada per la N-152a des de Granollers, una a l’entrada de la C-17 des de la carretera de l’Ametlla, una a l’entrada de la C-17 des de l’accés nord, una a l’entrada per la BP-5407 des de Samalús, una a l’entrada de la C-17 des de l’accés de Tremolencs i una a l’entrada per Ramon Ciurans i Rosanes.

Càmeres amb lector de matrícula
Càmeres amb lector de matrícula