Activitats per commemorar el Dia Internacional de la Pau

Última revisió 17-09-2018 13:58
18/09/2018

El proper diumenge 23 de setembre se celebrarà, a la Torre del Fanal, el Dia Internacional de la Pau (21 de setembre) amb teatre, xocolatada i música especialment adreçades als nens i les nenes.

En el marc del programa La Garriga pel Foment de la Pau, a partir de quarts de sis de la tarda, la Fundación Vicente Ferrer portarà un Kamishibai (petit teatret) per explicar la vida de’n Vicente i l’Anna Ferrer, fundadors de l’ONG que s’ha dedicat a construir un món on cap infant passi gana.

També es comptarà amb un espectacle musical basat en un compte tibetà sobre la història d’un poble que ha de superar tot un seguit de dificultats amb l’ajut de la cooperació internacional.  

Al mateix espai hi haurà l’exposició les raona de la cooperació, que es podrà visitar fins al 7 d’octubre, sobre els motius pels quals cal seguir donant suport als projectes de cooperació des del món local.

L’Assemblea General de les Nacions Unides va fixar l’any 1981 el Dia Internacional de la Pau (21 de setembre) com a jornada dedicada a enfortir els ideals de pau, convidant tots els pobles de món a celebrar-ho mitjançant l’educació i sensibilització de la ciutadania sobre aquest tema.

dia pau
dia pau