Accions per la Setmana de Prevenció de Residus

Última revisió 13-12-2019 14:14
18/11/2019

Del 16 al 24 de novembre el Consorci de Gestió de Residus del Vallès Oriental ofereix compost gratuït per a horts i jardins. L’acció s’impulsa en el marc la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Per aconseguir el compost cal adreçar-se a la Deixalleria de la Garriga amb un recipient, i cada persona se’n pot emportar fins a 50 litres. El compost disponible prové de la planta de digestió anaeròbica i de compostatge de Granollers, on es tracta la matèria orgànica que es recull de forma separada a la comarca i també al Maresme. Sota el lema “Tanquem el cicle de la matèria orgànica”, amb aquesta actuació es vol conscienciar de les possibilitats del reciclatge i el seu impacte en la construcció d’una societat més sostenible.

I també amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, la Garriga participarà en una nova edició de la campanya Deixallibres: una iniciativa que pretén allargar la vida útil dels llibres a més de fomentar-ne el reciclatge i la recuperació. Tothom que ho vulgui podrà portar llibres que no faci servir a la Deixalleria de Garriga i també a la Deixalleria Mòbil que s’instal·la els dilluns a la tarda a la plaça de Can Dachs. Els punts de recollida seran, alhora, punts d’intercanvi on veïns i veïnes podran adquirir altres llibres i reutilitzar-los.

Compost gratu?¯t
Compost gratu?¯t