Enfortint els llaços amb Asilah

Última revisió 28-06-2017 12:10
27/07/2016

L’Ajuntament va ser present a la Jornada de Cooperació Internacional la Garriga-Sahel Chamali. El paper de la Dona per la Pau que se celebrava els dies 17 i 18 de juliol a Asilah (Marroc). 

Representants de l’Àrea d’Igualtat i Cooperació del consistori, acompanyades de representants de l’Associació Cultural Asilah-la Garriga, van participar a les diverses activitats que se celebraven en el marc d’aquesta trobada que va enfortir, encara més, els llaços entre aquesta zona del Marroc i la Garriga.

Durant la jornada, el personal municipal va poder conèixer de primera mà el projecte de reconstrucció d’una escola al qual s’ha donat suport econòmic els darrers anys. També va participar en una taula rodona sobre el paper de la dona en la construcció de la pau, a la Comuna de Sahel-Chamali, amb representants de la regió i del govern local i va visitar una cooperativa femenina de cuscús, entre d’altres activitats.

Moltes de les persones nouvingudes a la Garriga fa anys provenen d’aquesta zona del Marroc, motiu pel qual hi ha llaços estrets entre ambdues comunitats. Durant la visites es van recollir les necessitats expressades per les autoritats per continuar la col·laboració existent.

Les jornades tindran continuïtat a l’octubre, en el marc de les activitats “La Garriga pel Foment de la Pau”.

Cooperativa Asilah
Cooperativa Asilah