Novetats a la ruta "Vila Termal i d'Estiueig"

Última revisió 28-06-2017 12:15
07/07/2016

La ruta "Vila Termal i d'Estiueig" que es farà aquest dissabte 9 de juliol, incorporarà al recorregut el jardí d'una de les cases que a inicis de segle formava part d'una de les illes de cases projectades per Raspall. 

La casa, situada al carrer Ametlla, 20, és propietat de la família Vilaseca i formava part del Parc Serra, un conjunt de cases dissenyades per l'arquitecte garriguenc. La casa ha estat transformada però encara guarda alguns detalls modernistes. En destaca el jardí amb un cedre i un xiprer de grans dimensions. 

La ruta, que es fa cada segon dissabte de mes, explica com "art, arquitectura i natura es donen la mà a finals del segle XIX i el primer terç del XX influenciades per l'estiueig de. Edificis eclèctics, modernistes i noucentistes us guiaran en un petit recorregut que us permetrà endinsar-vos en el món burgès de fa un segle.

Us recordem que la ruta s'inicia a Can Raspall a les 10 h. Cal que reserveu plaça prèviament, trucant al 93 113 70 31 o bé per correu a: info@visitalagarriga.cat