Millora de la via pública al carrer Cardedeu

Última revisió 14-11-2023 12:44
16/11/2023

S'han arranjat voreres, guals i passos de vianants, s'han protegit escocells i s'han reparat connexions de clavegueram.

Des de finals d'octubre i fins a principis de novembre, s'ha dut a terme una actuació de millora de la via pública al carrer Cardedeu.

Els treballs han servit per arranjar trams de vorera, millorar l'accés dels vehicles a alguns guals malmesos i modificar passos de vianants d'acord a criteris d'accessibilitat. A més, també s'han col·locat proteccions als escocells dels arbres per evitar que puguin ser malmesos per rosegadors i s'ha adequat una plaça d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda de manera que estigui lliure d'obstacles al voltant per permetre que es pugui entrar i sortir del vehicle amb seguretat. També s'ha aprofitat per reparar una connexió de clavegueram que estava malmesa.

L'actuació s'ha fet seguint les directrius fixades pel Pla Local d’Accessibilitat de la Garriga, per tal d’aconseguir un municipi adaptat a les persones, especialment en aquells carrers més transitats.

Les obres s'emmarquen en el projecte de manteniment de la via pública que està duent a terme l'Ajuntament de la Garriga des de principis d'octubre i que té una durada prevista de 2 anys i un pressupost d'execució total de 423.804,42 €.

D'altra banda, al carrer Fra Benet, s'ha refet la base dels panots que havien quedat solts i que podien fer entrebancar la gent que hi passava, i s’han recolocat les rajoles. A més, properament, es renovarà la tanca del parc del passeig Congost, al costat del pont del carrer Moranta.