Les inscripcions pels cursos de català seran virtuals

Última revisió 14-09-2020 12:32
14/09/2020

L'Oficina de Català obre les portes per iniciar el nou període d'inscripcions als cursos de català, que enguany s'hauran de fer de manera virtual.

Tenint en compte la situació de pandèmia, s'han organitzat cursos presencials i en línia per a les persones que comencen a estudiar català i cursos en línia per a qui ja té coneixements de llengua i no cal la presencialitat. A més, respectant les mesures de seguretat, hi haurà menys alumnes per aula, segons el que marqui la llei.

Enguany les inscripcions seran del 17 al 25 de setembre i s'hauran de fer, com a novetat, a través de la plataforma del portal de llengua http://inscripcions.cpnl.cat , disponible en català, castellà, francès, anglès, àrab i xinès per facilitar la informació.

En el cas de la Garriga s'ofereixen dos cursos presencials de 45 h de Bàsic 1 (certificat oficial A2) per a les persones nouvingudes. Hi ha la possibilitat de fer-lo els dimarts i dijous al matí o bé a la tarda. També hi ha la previsió d'un curs de nivell B1 en línia per treballar la llengua en un grau més avançat.

Les persones interessades a fer cursos de català poden accedir directament al portal de llengua per inscriure-s'hi o conèixer el seu nivell de català. També poden informar-se'n a l'Oficina de Català demanant cita prèvia al correu lagarriga@cpnl.cat.

cursos català la Garriga
cursos català la Garriga