La salut del jovent, al centre

Última revisió 17-11-2023 16:50
20/11/2023

La Garriga va acollir la XIII Jornada de Salut que organitza la Taula de Salut Jove del Vallès Oriental, sota el títol Alcohol: Beuen el que veuen".

En total, una trentena de professionals del Vallès Oriental (personal tècnic de Joventut, regidories, dibamitzadores d'espais joves, Mossos d'Esquadra...), van assistir a la trobada, que va comptar amb dues ponències principals: la primera, a càrrec de Mireia Ambròs (Anàlisi de caràcter antropològic per fer reflexió i anàlisi de les estructures socials com a facilitadores d'usos i consums amb perspectiva de gènere), i la segona, impartida per Josep Rovira (Aterratge al consum d'alcohol en la nostra societat).

Aquestes jornades són un espai de reflexió per a col·lectius que treballen directament amb els adolescents al territori, sobre el consum d'alcohol en la nostra societat, centrades en les estructures social que perpetuen aquestes conductes i amb un enfocament de gènere envers la població jove de la comarca.

A la jornada, també hi ha estat present el regidor de Joventut i Infància, Xavier Gotanegra. La trobada s'ha tancat amb la participació del mestre, clown i director de teatre, Juanjo Camarena.