La Mostra d'Art del Dia de les Dones es dedicarà a Fina Miralles i Maria Girona

Última revisió 17-11-2023 14:45
17/11/2023

Aquest dissabte tindrà lloc una xerrada preparatòria de la mostra, a càrrec de Fina Bernad, professora d’història de l’art.

La XIV Mostra d’Art del Dia de les Dones ja escalfa motors. Enguany, es dedicarà a l’aprofudiment en la vida i obra de les artistes Maria Girona i Fina Miralles.

La inscripció a la Mostra suposa la participació en la trobada prèvia que es durà a terme aquest dissabte amb l’objectiu de preparar l’obra col·lectiva i com a espai d’aprofundiment i de reflexió al voltant del tema que es proposa. En aquest cas, es tracta de la xerrada "Història de l'Art i Feminisme: l'univers de Maria Girona i Fina Miralles", impartida per la professora d'Història de l'Art Fina Bernad.

La XIV Mostra

L’exposició s’organitza amb motiu del Dia Internacional de les Dones (8 de març) i tindrà lloc des del 10 al 31 de març de 2024, a la Fundació Conxa Sisquella i Fornells-Pla. Es preveu una exposició paral·lela online, per la qual cosa es proposarà a les i els artistes la filmació del procés de creació de l’obra, amb a finalitat de fer un audiovisual.