Es presenta el projecte 2.000 anys d'història en 4 passes

Última revisió 15-09-2020 12:51
14/09/2020

El proper dissabte 19 de setembre a les 18.30 h es presentarà a Can Luna el projecte "Can Terrers, 2.000 anys d’història en 4 passes”.

El projecte consta d'un audiovisual sobre la història de Can Terres i la recreació virtual en imatges 3D del passat d’aquell sector de la Garriga. Aquests són dos dels últims treballs impulsats per l’Ajuntament per aprofundir en la història del municipi.

Dins el projecte “Can Terrers, 2.000 anys d’història en 4 passes”, tant l’audiovisual com la reconstrucció en 3D d’aquest sector del poble mostren l’evolució del paisatge i del poblament de la Garriga des de l’època romana fins a l’actualitat.

A partir de dilluns, l’audiovisual es podrà veure al Centre de Visitants i les reconstruccions en 3D s’integraran a la programació d’activitats turístiques i culturals. De moment s'ha fet difusió del tràiler.

En aquest projecte hi han participat Josep Ramon Casals (especialista en reconstrucció virtual i il·lustració històrica), Ivan Salvadó (arqueòleg i autor de l’estudi arqueoconstructiu de la vil·la romana de Can Terrers); Jaume Oliver (historiador) i Joan Teixidó (productora Sabem.com).

3D Can terrers la Garriga
3D Can terrers la Garriga

Vídeos

Tràiler Can Terrers la Garriga 3D