Afectacions prèvies a les obres d'ADIF d'aquest cap de setmana

Última revisió 20-03-2023 11:21
20/03/2023

Des d'aquest dilluns, es prohibeix aparcar en el tram de carrer Banys que va del número 134 fins a la cruïlla amb el carrer Vinyals, per poder permetre el gir dels vehicles de transport de material.

Amb motiu del subministrament de material en transport especial per a l'obra d'ADIF dels propers dies 24, 25 i 26 de març de construcció d'un pas sota les vies al final de passeig Ignasi Sala, es prohibirà aparcar al carrer Banys, des del número 134 fins a la cruïlla amb el carrer Vinyals, per poder permetre el gir dels vehicles que han de distribuir el material. El recorregut previst dels transports especials serà carrer Banys, carrer Vinyals, Avinguda Onze de Setembre, Carretera de Samalús, carrer Can Poi del Bosc, carrer Pere Ballús, Avinguda Pau Casals i pàrquing de l’Estació. Es preveu que aquesta restricció es mantingui fins dimecres 22.

D'altra banda, amb motiu de l'execució del pas inferior al passeig Ignasi Sala, es prohibirà aparcar a la Ronda de Carril, en el tram comprès entre el carrer Castell i el passeig Ignasi Sala, a partir del proper dijous dia 23 de març. A partir de divendres 24, també quedarà prohibida la circulació de vehicles en aquest tram i el trànsit es desviarà pel carrer Castell.