ADIF confirma la reobertura del pont del Roure i la ronda del Carril el dia 6

Última revisió 04-01-2024 08:10
04/01/2024

ADIF ha confirmat que a partir del dia 6 de gener, es podrà circular de nou pel pont del Roure i pel tram de la ronda del Carril entre el passeig dels Til·lers i el passeig Ignasi Sala.

A partir de dissabte 6 de gener, així, el pont tornarà a obrir-se. A més, també es reobrirà la Ronda del Carril entre el Passeig dels Til·lers i Ignasi Sala.

La reobertura d'aquests espais estava prevista pel dia 30 de desembre, però ADIF va voler avançar les obres de canalització de serveis al passeig dels Til·lers, fet que va obligar a retardar la data. És per aquest motiu, que pel pont ja es podrà circular en ambdós sentits, per ara, però, amb pas alternatiu de vehicles. També es deixarà un pas per a què els vianants hi puguin passar.

I és que, per a poder recuperar la circulació pel pont del Roure, es permetrà el pas per una meitat, mentre es treballa en l'altra. Quan s'hagin acabat els treballs de la primera meitat, es canviarà el pas provisonal i alternatiu i es farà l'àrea de la vorera.

Treballs nocturns

Cal recordar que fins al dia 12 de gener, ADIF està executant treballs en horari nocturn que poden ocasionar algunes molèsties per soroll.