A quins projectes es destinaran 200.000 euros?

Última revisió 22-02-2021 08:38
22/02/2021

Del 22 de febrer al 14 de març, es pot votar per decidir quines de les propostes finalistes del Pressupost Participatiu 2020-2021 es duran a terme.

Les persones de 16 anys o més empadronades a la Garriga poden participar a la fase de votació per triar quines de les 10 propostes finalistes del Pressupost Participatiu 2020-2021 es faran realitat.

Durant aquests dies, es pot votar en línia, a través del web pressupostparticipatiu.lagarriga.cat, o presencialment, dipositant una butlleta de votació, que s'ha enviat a totes les cases del municipi, en alguna de les urnes instal·lades a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i a la Biblioteca Núria Albó. Es podran votar fins a tres propostes.

Aquesta és la quarta fase del Pressupost Participatiu de la Garriga, després que tot el procés s'engegués al mes de juny de 2020, amb la recollida de propostes. La darrera fase serà la d'inici dels treballs d'execució dels projectes guanyadors.

Actuacions ja realitzades

Aquesta és la quarta edició del Pressupost Participatiu a la Garriga. Gràcies a les edicions passades, al municipi s'han ombrejat diversos parcs infantils, s'han fet actuacions per a la millora de la seguretat viària, s'han fet diverses millores en algunes escoles del municipi i s'ha adquirit un equip de so per a les entitats, entre altres.

Vota la Garriga
Vota la Garriga