Ja es poden adquirir les còpies del nou documental

Última revisió 03-07-2017 12:00
21/12/2016

Les còpies del nou documental produït des de l’Ajuntament: D’aquí i d’allà. Gent de la Garriga ja es poden adquirir (fins a esgotar existències) a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) i a Serveis Socials.

El treball, que es va presentar el 16 de desembre a El Teatre de la Garriga repassa l’evolució del paisatge humà al municipi i inclou entrevistes amb una trentena de veïns i veïnes d’origen divers, així com també amb especialistes en història local.

“Aquest documental fa sentir orgull de la capacitat acollida de la Garriga, que ha integrat cultures de diferent origen per fer-ne una més rica”, va afirmar l’alcaldessa Meritxell Budó durant els parlaments. 

Al seu torn, el regidor de Patrimoni, Albert Benzekry, va explicar que aquest nou treball “és la continuïtat del projecte La Garriga Rural, i explica l’evolució del paisatge humà i la influència de les migracions”.

“Les històries de les persones que apareixen en aquest documental ens han de fer reflexionar sobre la situació actual del món”, va afegir la regidora de Cooperació, Juliet Grau.

El documental també s'ha penjat al canal de Youtube del Centre de Documentació Històrica (CDH), on alhora es podran consultar totes les entrevistes completes.

Vídeos

Documental: D'aquí i d'allà. Gent de la Garriga

Et pot interessar